> 15 jaar

Toonaangevend in bemiddeling

> 140

Trouwe klanten

> 12.000

Financials in ons bestand

Financials.nl

Altijd een financial

Bij ons wordt u altijd geholpen door iemand die zelf een financiële achtergrond heeft. Wij zijn namelijk zelf financial.

Nooit standaard

Elk vraagstuk is anders, elke organisatie en situatie is immers uniek. Wij schieten nooit met hagel, maar leveren maatwerk.

Concrete oplossing

Ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van financials is groot. Of u nu een interim of vaste oplossing zoekt.

Transparante tarieven

Wij houden van transparantie en draaien er niet omheen. De enige manier voor een langdurige samenwerking.

Waar loopt u tegenaan?

Tijd

U besteedt liever tijd aan waar u echt goed in bent. Dat doen wij zelf ook, namelijk het vinden van financials.

Expertise

Uw expertise ligt op een ander vlak en u zoekt een intermediair die u goed kunt adviseren en als klankbord fungeert.

Niet gevonden

Wel pogingen gedaan. Reacties ontvangen, maar niet dé kandidaat gevonden die u eigenlijk zoekt.

Dure bureau's

Tarieven die niet in verhouding staan tot de dienstverlening die wordt geleverd.

Commerciële bureau's

U wordt met regelmaat benaderd door erg commerciële bureaus. Door mensen die geen financiële achtergrond hebben.

Oplossing

U bent op zoek naar een intermediair die oprecht het beste met u en de kandidaat voor heeft en een concrete oplossing biedt.

Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen dat u in contact komt met de juiste financial

Hoe pakken wij dit aan?

1

Eerste stap

U bent op zoek naar een financial. De eerste stap is een grondige intake. Een functieprofiel zegt namelijk lang niet alles. Tijdens deze intake brengen wij in kaart wat u echt zoekt. Naast vakinhoudelijke kennis is de persoonlijkheid van de financial van groot belang. Elke organisatie is anders en elke financial is anders. Het totaalplaatje moet kloppen en komt naar voren na een goede intake.

2

Tweede stap

Na de intake gaan wij zorgvuldig kandidaten selecteren. Wij benaderen reeds bij ons bekende financials en zetten daarnaast moderne wervingsmethodieken in. Met één doel: het vinden van de juiste financial. Wij bespreken de functie grondig met de kandidaat en de kandidaten die door onze strenge selectie komen stellen wij aan u voor vergezeld van een duidelijke rapportage.

3

Derde stap

Uiteraard kunt u vrijblijvend nader kennis maken met de door ons voorgestelde kandidaten. Praten kan nooit kwaad. In dit gesprek tast u samen met de kandidaat af of samenwerking wenselijk is. Uiteraard kunnen er vervolggesprekken worden ingepland. Tijdens deze fase fungeren wij als vraagbaak en klankbord.

4

Vierde stap

Mocht u besluiten om de financial een voorstel te doen dan kunnen wij u hierbij desgewenst adviseren. Belangrijk is dat zowel u als de kandidaat tevreden is. Dat vormt de basis voor een succesvolle samenwerking. Eenmaal gestart houden wij een vinger aan de pols en stemmen wij geregeld af. Wij blijven vraagbaak en klankbord.

Over ons

Wij hebben geen salesafdeling, doen niet aan salestrainingen. Onze insteek is immers dat de door ons voorgestelde kandidaat zichzelf verkoopt. Wij zijn en blijven immers zelf financial…

Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. De bemiddelingsvergoeding bij werving van een vaste medewerker bedraagt 2 fulltime bruto maandsalarissen. De bemiddelingsvergoeding bij werving van een interim medewerker bedraagt 20% van het uurtarief. Deze tarieven zijn duidelijk scherper dan in de markt gebruikelijk is.

Referenties

Onze financials vindt u door heel Nederland

Contactgegevens

Wij werken landelijk.

T 0184-621010
E intermediair@financials.nl

KvK nummer: 24395140
BTW nummer: NL8158.37.689-B01

Of vind ons op social media

Neem contact op!